DR. MARTENS LOAFERS

Schoenen van Dr. Martens zijn razend populair, je kent ongetwijfeld de Dr. Martens boots wel, de schoenen met gele stiksels. Net iets anders, maar ook mega trendy zijn de Dr. Martnes loafers. Een stoere loafer die je outfit een edgy look geeft. 

DR. MARTENS ADRIAN LOAFERS

De Dr. Martens Adrian loafers is het meest bekende model. De Adrian loafers zijn verkrijgbaar kleuren in rood, donkerbruin en zwart en is gemaakt van leer. De Dr. Martens loafer is geschikt voor heren en dames. Het is een chunky loafer door de dikkere zool en op de wreef zitten kwastjes. De loafer is verkrijgbaar met het iconische, gele, Dr. Martens stiksel, maar ook met een zwart stiksel. Op zoek naar een uniek model? Wellicht is dan de Dr. Martens Penton loafer wat voor jou.

DR. MARTENS LOAFERS DAMES?

Dr. Martens loafers zijn geschikt voor zowel dames als heren. De loafers zijn namelijk een unisex model, wat betekent dat dit model is geschikt is voor dames en heren. Ze kunnen ook met verschillende outfits worden gecombineerd, net zoals de Dr. Martens boots. 

DR. MARTENS LOAFERS SALE

Loafers van Dr. Martens zijn zo af en toe in de sale. Bij LOAFERS.NL helpen wij je dan ook graag met het vinden van de perfecte loafer voor de beste prijs. Wij zorgen ervoor dat je geen aanbiedingen mist en dus nooit te veel betaalt. Maak gebruik van onze filters, zodat je gemakkelijk leuke items shopt. Hierdoor kun je prijzen vergelijken en ben je altijd op de hoogte van de laagste prijs. Ben je op zoek naar loafers, maar twijfel je over Dr. Martens loafers? Kijk dan eens naar ander chunky loafers.