MODELLEN LOAFERS

Tegenwoordig is er een ruim assortiment aan loafers en zijn er verschillende modellen, zodat je loafers met zowel een jeans als een pantalon kan dragen. Loafers zijn trendy schoenen die tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Welke modellen zitten er in jouw schoenencollectie? De penny loafer, of toch juist een chunky loafer?

DE KLASSIEKE PENNY LOAFER

De penny loafer is een klassiek model. De naam is bedacht in Amerika door studenten. Zij deden een muntje in het uitgesneden vakje op de band van de loafer, waardoor de naam penny loafer ontstond. De penny loafer heeft een licht ronde neus en is verkrijgbaar in verschillende materialen. De penny loafer is een herkenbaar, preppy en stijlvol model, voor zowel heren als dames. De penny loafer kan als echte klassieker niet ontbreken in jouw schoenenkast.

penny loafers zwart
roze penny loafer
penny loafer heren blauw

DE BEKENDE MOCASSIN

Instapper, mocassin, loafers, dat niet allemaal hetzelfde? Toch zit er wel degelijk verschil in. Een mocassin heeft namelijk een decoratieve veter, door de veter heeft de mocassin ook wat weg van een bootschoen. 

DE MEGA TRENDY CHUNKY LOAFER

Heb jij ze al gespot? Misschien even wennen net zoals bij de chunky sneakers. De trend van 2022 is de chunky loafer. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, zoals beige en zwart. Extra leuk zijn de chucky loafers met platform zool, hierdoor lijk je ook wat langer en het draagt comfortabeler dan een hoge hak. Chunky loafers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals een penny loafer of juist met een leuke chain.

chunky loafers

TASSEL LOAFER

De tassel loafer is voornamelijk een heren loafer. De een stijlvolle, klassieke schoen met kwastjes op de wreef. Een tikkeltje kak, perfect te dragen naar kantoor met een mooie pantalon of juist voor een chique avondje uit.

tasselsloafer

LOAFERS MET HAK

Misschien ken je loafers voornamelijk als platte schoen. Maar tegenwoordig zijn de welbekende instappers in allerlei verschillende hakhoogtes te verkrijgen. De meest populaire hak voor een loafer is de blokhak.