dames loafers

OVER LOAFERS.NL

Wij zijn LOAFERS.NL. Op onze website vind je het grootste aanbod loafers, instappers en mocassins van Nederland. LOAFERS.NL verzamelt dagelijks het Nederlandse aanbod loafers op één website. Hierdoor hoef je niet allerlei websites af, om de perfecte loafer te vinden. Daarnaast bestel je gemakkelijk bij de goedkoopste aanbieder. Op LOAFERS.NL kun je namelijk gemakkelijk aanbieders vergelijken. Heb je de perfecte loafer gevonden? Klik dan op de gewenste aanbieder en bestel de loafers. Op LOAFERS.NL filter je gemakkelijk op bijvoorbeeld model, kleur, maat en merk, zodat jij snel en gemakkelijk kunt zoeken.

LOAFERS.NL is een vergelijkingswebsites en daardoor geen webshop. Om verwarring te voorkomen ons concept op een rijtje: 

  • Wij vergelijken verschillende aanbieders die loafers verkopen.
  • Heb je de juiste loafer gevonden? Dan klik je door naar een aanbieder, bijvoorbeeld Schuurman Schoenen. Je koopt de loafers dan bij Schuurman Schoenen.
  • LOAFERS.NL verkoopt zelf geen loafers of andere producten, je koopt bij onze partners; wij versturen dus ook geen loafers.
  • De informatie op onze website over de loafers, zoals prijs, maat en beschikbaarheid wordt dagelijks geüpdatet. Echter, kunnen deze fouten bevatten. Hierdoor kan een prijs bij een partner bijvoorbeeld toch anders zijn dan op onze website afgebeeld. 
  • Mocht je loafers hebben besteld, dan verloopt de het proces geheel via onze partner. Wij hebben dus geen inzicht in de status van jouw bestelling.

ONAFHANKELIJK BESTELLEN

Het concept LOAFERS.NL vergelijkt verschillende aanbieders van loafers, instappers en mocassins. Hierdoor zijn wij een onafhankelijke partij, aangesloten webshops hebben namelijk geen invloed op hun positie in onze website. 

BETROUWBAAR

De aangesloten partners van LOAFERS.NL worden vooraf gecheckt op betrouwbaarheid. Onze partners zijn bedrijven die in Nederland leveren en laten zien betrouwbaar te zijn. 

DISCLAIMER

Aangezien wij een vergelijkingssite zijn, voorzien aangesloten webshops ons van informatie over de loafers. Denk hierbij aan; prijs, beschikbaarheid en product omschrijving. Wij doen ons uiterste best om deze informatie accuraat weer te geven, maar kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden. Eventuele verzendkosten zijn niet inbegrepen in de vermelde prijzen. De webshop van het product bevat  informatie over betalingsmogelijkheden, levering, het bestelproces en het herroepingsrecht. Bij het vergelijken van schoenen doen wij ons best om deze informatie zo veel mogelijk te verstrekken. 

PRIVACY

LOAFERS.NL gaat zorgvuldig om met websitegegevens van onze websitebezoekers. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt op basis van de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt om de consument te beschermen.

SAMENWERKEN

Wil je samenwerken met LOAFERS.NL? Wil jij bijvoorbeeld net als andere aanbieders ook partner worden van LOAFERS.NL en jouw aanbod op onze website tonen? Lees verder over de mogelijkheden van samenwerken…

CONTACT

LOAFERS.NL

Mailadres

KVK

Adres

Telefoonnummer